Törökbálint és környéke
    Törökbálint és környéke
Hírek, érdekességek a nagyvilágból.
Összes hír Belföld Külföld Gazdaság Sport Kultúra Időjárás Érdekességek
 Kultúra - Keanu Reeves

Keanu Reeves latexruhás félisten helyett űrlény-félistent alakít az Amikor megállt a föld című sci-fiben. A héten láthatjuk a nácivá változott Aragornt (Viggo Mortensen) is, aki itt volt Budapesten, a Good a díszbemutatóján. Amerikai szépség- és Sírhant művek-rajongóknak az Érzékeny pontot ajánljuk.

 Kultúra - Programajánló Márton napra

Aki Márton napján ludat nem eszik... Nos, aki nem akarja, hogy a mondás vége valóra váljon, de otthon ülni se szeretne, jópár rendezvény és fesztivál közül válogathat.

 Kultúra - Mindenkinek kedveskedik a Sziget

A külföldiek saját rendőröket kaptak, a sztárok elitkonyhát, a többiek meg annak örülhetnek, hogy idén ötezerrel többen férnek be a Hajógyári-szigetre.

Vasárnap még erőgépek kerülgették a korán érkező francia fesztiválozókat, de hétfő délutánra már minden színpad kész lesz, feltöltik a sörcsapokat és betárazzák a pénztárgépeket is. Legalábbis ezt ígérik a Sziget szervezői, akik rózsaszín turistabuszon vitték körbe a fesztivál területén a sajtó munkatársait.

 Kultúra - A turai kastély újjászületése

Egy leromlott állapotában is gyönyörű, a Loire-menti kastélyok mintájára épült magyar kastély várja – elég hosszú ideje – méltó újjászületését Turán. A háromemeletes, tornyos, óriási ablakos, 1883-ból származó kastély máig őrzi egykori pompáját: az előtér méltóságteljes, tetőig emelkedő tere, az egykori szalon, az ebédlő és a könyvtárszoba ma üres helyiségei, a hajdanvolt pálmaház és az emeleti folyosók mind sajátos hangulatot árasztanak.

 Kultúra - Gyereknapi programajánló

A következő hétvége ismét a gyermekeké: többek között a Városligetben, a Vidámparkban, a Gyermekvasúton, a Millenárison, a Duna-parton várják érdekes és vidám programokkal a családokat. Ízelítő a programkínálatból.

 Kultúra - Robert De Niro és Al Pacino együtt nyomoznak új fi

Két New York-i nyomozót alakít új filmjében Robert De Niro és Al Pacino: a Righteous Kill (Igazságos gyilkosság) ősszel kerül mozikba.

 Kultúra - Egy nap a táncművészetért

Április 29. a Táncművészet Világnapja. A Nemzetközi Színházi Intézet 1981. évi madridi közgyűlésének kezdeményezésére először 1982-ben ünnepelték meg arra emlékezve, hogy 1727-ben ezen a napon született Jean-Georges Noverre francia balett-táncos, az egyetemes táncművészet nagy megújítója.
Noverre a „Balett Shakespeare-jeként” vált ismertté. Bár 150 balettjének egyike sem maradt ránk, a művészetre tett hatása révén kiérdemelte a "Balett nagyapja" nevet. 1754-ben készítette el első balettjét, majd 1760-ban kiadta Levelek a táncról című, forradalminak számító könyvét. Ő tette a legtöbbet azért, hogy a balett szórakozásból, puszta időtöltésből a cselekmény balettjává váljék, s ezzel lehetőség nyíljon emberi érzésekről szóló történetek megjelenítésére.

 Kultúra - Fedezze fel a Könyvfesztivált!

Dedikálások, könyvbemutatók, beszélgetések és felolvasások a Könyvfesztiválon. Programajánlónk.

 Kultúra - Különleges Michael Jackson DVD-vetítés

Jackson Dangerous Tour elnevezésű koncertkörútja minden idők egyi legmonumentálisabb fellépéssorozata volt. Az HBO-készítette koncertfilmet exkluzív vetítés keretében mutatják be a közönségnek.

 Kultúra - Ötvenéves a veszprémi állatkert

Fél évszázada a mi állatkertünk címmel dokumentum- és fotókiállítás nyílt a hét végén Veszprémben, a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban; az ötven tabló és fotó a ma már Európában is számon tartott veszprémi állatkert eddigi 50 évének történetét mutatja be.

12

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.